Tusen takk for oss.. Og på gjensyn:)

Hei alle som har fulgt oss i dette utrolig spennende året med prosjeket bo "gratis på landet", nærmere bestemt på Bjertnestunet:)

Vi husker det som om det var i går at vi fant ut at vi var de heldig vinnerne av prosjektet og at vi i det neste året skulle bo i et nytt og fint hus på Bjertnestunet. Vi var så spente og utrolig tilfredse med at vi skulle få denne muligheten. Vi byttet ut kafeer i Oslo med fuglekvitring på terrassen, vi byttet ut Aker Brygge med Glommas elvebredd, vi byttet ut 70 kvadratmeter leilighet med 165 kvadratmeter hus og sist men ikke minst vi byttet ut 6 kvadrats balkong med en hage på godt og vel 1 mål.

Prosjektet gikk ut på å finne ut om hvordan livet på landet er. Er det annerledes fra livet man lever i byen? Er det bedre, dårligere eller ganske likt? Vi måtte i denne perioden flytte fra leiligheten vår, samtidig som vi reiste fra kjente og kjære som vi var vant til å bo i nærheten av. Vi hadde lenge før prosjektet snakket mye om hvor man kunne bosette seg. Alt i fra pris, nærmiljø, samfunn, jobb og reisevei til ulike steder. Rekkerhus og eneboliger i Oslo er noe de fleste må se langt etter, i og med at prisene fortsetter og vokse til det urimelige.

Vi er med dette evige takknemmelige for muligheten til å bytte ut livet i Oslo med et stort hus på landet. Å bo på landet var akkurat så idyllisk, rolig og romslig som vi tenkte oss. Reiseveien til Oslo gikk overraskende bra, kanskje enda bedre enn vi hadde forventet. Allikevel sitter vi igjen med følelsen av at plassen og stedet ikke passer oss akkurat nå. Med barn, familie og de pliktende det medfører er stedet perfekt, og for oss er det enda et par år til.

Året har gått ekstremt fort og vi er glad vi har hatt bloggen med oss hele veien. I dag kan vi sitte og se tilbake på alt det fine vi har opplevd i løpet av det siste året. Det har jo gått så altfor fort og plutselig var dagen hvor valget måtte tas. Skulle vi bli boende på Bjertnestunet eller skulle vi flytte tilbake til leiligheten i Oslo?

Tatt i betraktning av dette har vi har vi bestemt at vi flytter tilbake til Oslo i denne omgang. Med tanke på ønsket om mer av det urbane livet i Oslo, vil dette være riktig avgjørelse for oss nå. Den dagen det blir flere av oss, er selvfølgelig Bjertnestunet høyt aktuelt.

Tusen takk for en utrolig opplevelse og et svært minnerikt år.

Tusen takk for oss :)

2 kommentarer

Stephie

22.05.2013 kl.10:26

Det året her har gått så utrolig fort! Dere har virkelig vært heldige med denne unike opplevelsen. Det er så koselig å komme på besøk til dere og huset er jo super flott! Men det skal sies at det kommer til å bli godt å ha dere i umiddelbar nærhet igjen;)

bjertnestunet

22.05.2013 kl.18:15

Stephie: Takk for veldig hyggelig melding vennen! Vi kommer til å savne både huset og stedet- men det er klart det skal bli aller best og ha dere nærme igjen!!:):)

Skriv en ny kommentar

hits