Det nærmer seg en stor avgjørelse(!)

Bjertnestunet vokser samtidig som sola og vårværet brer seg over oss. Det er ingen hemmelighet at tunet er på sitt beste på sommerhalvåret :)

Mens alt dette skjer rundt oss ligger det en byrde på skuldrene våres. 1 juni har "året vårt" gått og det er tid for å bestemme oss for hvor vi skal bli videre!

Skal vi bli på Bjertnes og i huset, eller skal vi flytte tilbake til byen?

Selvom Nes, Oppaker og Bjertnestunet er et kjempefint sted å bosette seg, savner vi det urbane Oslo har å by på. Det har ingenting med reisevei, beliggenhet, sentrum eller befolkningen å gjøre. Kun de små søndagsåpne butikkene på hjørnet og den lille cafeen rundt neste sving. Vi er kanskje for unge enda? Ingen barn, ikke mye ansvar eller plikter enda. Det er kanskje det som gjør at vi kan leve litt til av vårt liv som et urbant Oslo-par. Kanskje skal vi benytte oss av det byen har å by på en liten stund til.

At Bjertnestunet er et sted å bosette seg når man føler seg "ferdig" med byen, kanskje har fått barn og ønsker seg et trygt og stabilt sted, er vi ikke i tvil om i det hele tatt. Skulle det vise seg at vi flytter til Oslo igjen, er det ikke umulig at vi kommer tilbake om noen år.

Noen få øyeblikk av veldig mange gode stunder i løpet av året!

Ingenting er fast bestemt helt enda, men dette er våre tanker så langt. Tiden går fort frem til juni:)

Det som er sikkert er at vi har en veldig fin måned foran oss. Mai-mnd starter allerede i morgen :)

Ha en fin tirsdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits