Fra sandstrand til brøytekanter

Vi er hjemme igjen, og det har gått aaalt for lang tid siden forrige blogginnlegg. Grunnen er jo at vi har vøært borte, i tillegg til en ekstrem jetlag forrige uke. Det tok oss nesten en uke å komme til hektene igjen, etter 14 dager med ferie, seks timer todsforskjell og 15 timer flyreise. Men det var så verdt det!! Vi har storkost oss, og vil egentlig bare tilbake. Men når det er sagt, er det alltid godt å komme hjem igjen også. Hjem til venner og familie, Apollo, jobben og de faste hverdagsrutinene.

Borte bra, men hjemme best!

Må vise dere et bildedryss fra oppholdet vårt i Thailand, og for de som ikke har vært der før og lurer på om de skal dra; GJØR DET!


Vi var på Kho Lanta i Krabiområdet, og bodde i fin bungalow rett ved strandkanten. Dagene gikk med til soling, bading, isspising, handling i byen og middag på stranda. !4 late, varme og herlige dager i Smilets land. Ingen tvil om at vi skal tilbake dit. 

Vi var tilbake i jobb med en gang, og kofferten ble stående en good stund før vi kom så langt som å pakke ut. Nå er vi tilbake til den normale hverdagen, og det føles godt!

Ser det er flere som har lurt litt på pris og ledige hus på tunet for tiden - sjekk ut det her; www.bjertnestunet.no

Det er mange ledige hus, og mange fine hus på vei opp. De bygger og holder på - her er det store planer, og det blir kjempefint!

Ha en fortsatt god mandag :)

3 kommentarer

Stephie

16.02.2013 kl.04:45

Så ut som en herlig tur! Deilig å ta en pause fra vinteren :);) Jeg var jet-lagged i nesten 2 uker! Tar tid å komme til hektene igjen:P

Nabo

16.02.2013 kl.22:11

Hei dere !! Linken til Bjertnestunet virker ikke !!

bjertnestunet

17.02.2013 kl.12:16

Nabo: Hvilken bjertnestunet link?

Skriv en ny kommentar

hits