Rolig helg

Det er godt med en rolig helg i ny og ne, og denne helgen har så langt vært en slik. Med mamma og pappa på overnattingbesøk, tur på tunet, frokost, lunsj, litt husarbeid og en veldig koselig middag og kveld hos gode venner i Nittedal:)

Det er ikke lagt mange planer for morgendagen, og sånn skal det være. Det er så fint her om dagen.. Litt kaldt, men allikevel fint!

Ha en fortsatt fin helg:):)

4 kommentarer

Elisabeth

13.01.2013 kl.01:22

Det er fasinerende og imponerende at dere får livet i Nes til fortsette å være deres samme liv som da dere bodde i byen! Håper det kan inspirere andre unge til å innse at det faktisk ikke er så langt unna "alt" :)

Hilde

13.01.2013 kl.15:11

Hei

Jeg lurer på om dere har tenkt å bli boende der ute ?

Eller om dere har planlagt å flytte tilbake til Oslo ?

Ser at begge har fått seg jobb i Oslo ..

bjertnestunet

14.01.2013 kl.22:10

Elisabeth: Takk for koselig innlegg Elisabeth! Det er akkurat det vi prøver og vise frem, og håper dette kan inspirere andre. Og ja, vi lever faktisk helt som vanlig, og det er godt og se at det fungerer :)

bjertnestunet

14.01.2013 kl.22:12

Hilde: Hei!

Har akkurat lagt ut en innlegg om akkurat dette, og vi synes det er veldig vanskelig å skulle ta den avgjørelsen. Hvertfall nå, og helt sikkert like ille, hvis ikke verre når "året" nærmer seg omme. Vi gjør hele tiden vurderinger og snakker mye rundt det. Vi jobber begge i Oslo, og det er klart at avstanden til jobb vil være med i avgjørelsen. Vi kjører begge inn på 45-60 min, og det er absolutt levbart. Vi er nok inne i den "tøffeste" perioden nå med tanke på kulde og snø, så det vil jo bare bli bedre og lettere så fort våren og sommeren kommer snikene.

Koselig at du følger med :)

Skriv en ny kommentar

hits