Snaaart jul!

Nå er det ikke lenge igjen! Jippi! Vi blir som to små, spente barn vi, når det nærmer seg julaften. Kvelden skal vi for første gang feire sammen, og vi skal være hos mine (Carolines) foreldre på Grefsen! Det blir kjempekoselig, og vi gleder oss. Første jul sammen og første jul som gifte ♥

Det er lenge siden forrige blogginnlegg, og det skyldes desverre en litt hektisk tid før jul. *Julestria - sikkert flere som kjenner den. Men nå er vi i boks med julekort og julegaver, og kan bruke reste av tida på pepperkaker og julefilmer. 

Vi har jo rukket litt andre ting også da, vi har jo blant annet vært i London. En veldig fin førjulsgave av mamma og pappa! Da var hele familien på tur ♥


Bebisen vår sover seg jo gjennom det meste som skjer, men har fått på seg julevesten. Rød vest i juletider er viktig :D

Farmor startet en veldig koselig tradisjon, nemlig *grøtdagen. 3.søndag i advent var det duket for grøt for heele familien. Og med fem sønner, deres koner og barn, ble det som regel en høylydt, varm og hyggelig familiesøndag. Tradisjonen er fortsatt i livet, selvom farmor og farfar er borte. Nå er det sønnene som står for grøten, og det blir ikke færre til bords. Antallet øker for hvert år, for nå har barnebarna begynt og gifte seg og få unger. Det er så fint og se hvordan familien utvikler seg, og håper grøtdagen er noe som alltid vil leve. Skulle bare ønske farmor og farfar fikk være med og oppleve alt, og se hvor mange det er blitt av de to ♥

Fine karer i dress. 

Jeg og Michael fikk omsider laget oss et pepperkakehus.  Veeldig fornøyde.. Og ja, jeg fikk velge takpynt ;p Snille Michael ♥På tunet er det ordentlig koselig nå. Et vinterlandskap :) Jeg knipser jo bilder rett som det er, og disse er fra morgenturen til meg og Apollo.


Se, så fint!

Det siste bildet viser noen av de nyeste husene (fortsatt under bygging) på tunet. De ligger rett bak oss, og ser ut til å bli veldig fine :)

I dag bærer det til mamma:) Michael jobber, og jeg og mor skal bake julekaker. I kveld er det julekonsert med Oslo Gospelkor, og vi gleder oss masse. Håper dere har en fin fredag.. I dag blir det vel juleferie på de fleste håper jeg! Masse julehilsner fra Caroline og Apollo. 

5 kommentarer

Madeleine

21.12.2012 kl.11:25

Så koselig! Gleder meg til å kjøre en runde i jula :-D

nina

30.01.2013 kl.14:48

Hei,

Bor i Oslo men har nå vurdert å flytte ut av sentrum:-) disse husene på bildet var jo kjemoefine men jeg fant dem ikke på finn...har du noen info om de er solgt eller er noe ledige? hva er prisene på et 4roms hus? og er det buss stopp i nærheten? jobber i oslo så må jo komme til sentrum.

nina

31.01.2013 kl.11:15

Hei Så fint det er her....har også vurdert og flytte av oslo finner ingen info om disse husenen på nett vet du om de er ledig eller solgt? hvordan er prisenen på hus her?

bjertnestunet

11.02.2013 kl.17:03

nina: Hei! Så spennende. Da bør du ta en titt vettu! Jeg tror ikke de ligger på finn, men det er fortsatt mange ledige hus, og mange hus på vei opp. Et hus som vi bor i, 4-5 soverom, to bad, to stuer, kjøkken, vaskerom og stor tomt; 2 980 000,- Og det er ett av de dyreste. Ta en titt på feltet her;
www.bjertnestunet.no

Her er det både buss og tog som går til Oslo, så gode pendlemuligheter.

Klem fra oss.

bjertnestunet

11.02.2013 kl.17:04

nina: Hei! Ta en titt på;

www.bjertnestunet.no

Skriv en ny kommentar

hits