Jobbpendling blir hva du gjør det til

For de som ikke visste det så jobber jeg i Oslo. Jeg har jobbet for Opplysningen 1881 nå i litt over 5 år, bortsett fra et par side prosjekter innimellom.

Et spørsmål jeg stilte meg når jeg valgte å flytte til Bjertnestunet var å kjøre tur-retur Oslo hver dag. Ja det er 6 mil, ja det tar 45 minutter i snitt. Men vet dere hva? Jeg vil heller bruker 45 minutter hver morgen i min egen bil, med min egen musikk og med det jeg vil i drikke koppen enn å sitte gjennom russen i Oslo på en illeluktende og stappa t-bane eller buss! Jeg rekker til og med å spise frokost i det jeg passerer Berger, fordi en eller annen har kjørt i ræva på en annen bil og jeg må ligge i 30 km/t fordi alle nordmenn er nysgjerrige.
Det er helt herlig:) Alt handler om å fylle tiden med det du kan frigjøre tid med!

Nå er jeg i gang i by jobb. Bå gleder jeg neg til å ta fatt på nye og helt sikkert veldig morsomme utfordringer i fremtiden;) Jeg har vært så heldig at jeg skal leve ut guttedrømmen min! Jeg skal jobbe med bil på heltid og ikke hvilken som helst bil, jeg skal jobbe med Audi!!!(mitt favorittmerke)!! :) D

Så da gleder jeg meg til å kjøre Audi til og fra jobb på Møller Bil Skøyen hver dag:) Er det flere som vil utfylle Audi drømmen så vet dere hvor dere finner meg:)

Ønsk meg lykke til!!

2 kommentarer

Per Th Magnor

10.10.2012 kl.13:25

Lykke til i ny jobb Michael,

Jeg har kjøpt tre Audi-biler hos Møller på Skøyen og kommer gjerne tilbake.

Per

bjertnestunet

12.10.2012 kl.08:37

Per Th Magnor: Tusen takk for det Per :-) Du er hjertelig velkommen innom for en kaffe og en bilprat hvis du ønsker det.
Michael

Skriv en ny kommentar

hits