Jenter, vin og Oslobyy!

Dette er utsiktene for søndagen! Men det er helt greit og absolutt verdt det etter gårsdagens vellykkede bytur!

Var så koselig å være med jentene igjen.. Vi drakk vin, sang og lo:)

Møtte såå mange kjente og gode venner på byen, så det ble en sen natt på Horgans på Majorstua!

Regner med at det blir et par bydager til på meg, i og med at jeg er gressenke mens Michael koser seg på golfbanen i Dublin!

Håper dere har en fin søndag!:)

6 kommentarer

Anonym ??!!

27.09.2012 kl.14:00

Hei !! Skulle ønske dere kunne skrive mer om all den aktiviteten og de sosiale arrangementene som er på Bjerntestunet !! I vår ble det invitert til gatefest i gata hos dere, og til St.Hans var det kjempefest nede ved elva (selv om dere var opptatt med noe annet ;-), og forrige helg ble "alle" invitert til rockekonsert/fest hos en beboer i gata. Det er masse sosialt som foregår . . . . skriv litt om det !!

bjertnestunet

12.10.2012 kl.08:47

Anonym ??!!: Hei Anonym, for å utdype hva Gratis på Landet prosjektet handler om så er det å knytte Oslo baserte mennesker til å forstå at det fungerer helt fint å bo på Bjertnestunet hvis man har jobb og venner i Oslo. Alt handler vel om at vi ønsker å øke tilstrømningen til Nes kommune? Vi blogger om det vi gjør på tunet og det vi blir invitert til. Men takk for tipsene:)

Jeanette

14.10.2012 kl.19:46

Tjoho... Jeg lurer på hvordan du kom deg hjem på lørdag? Nattbuss, tog, taxi ? Hvor lang tid tar det og mye koster det ?

bjertnestunet

16.10.2012 kl.18:48

Jeanette: Hei! Denne lørdagskvelden sov jeg i Oslo, hos mamma og pappa. Regner med at du tenkte på fra byen til Bjertnestunet.
Michael har derimot testet dette. Etter en bytur med gutta tok han toget fra Oslo sentrum til Årnes, hvor jeg plukket han opp i bil. Togturen tok 55 min, og vi var begge overrasket over hvor godt det fungerte.

Hilsen oss :)

Jeanette

16.10.2012 kl.21:35

Rett etter at jeg publiserte innlegget tenkte jeg at " Men hun sov jo så klart hos mams og paps " hehehe

Men ja det var etter byturen jeg tenkte. Som du vet vurderer vi jo selv å flytte på utkanten men jeg syns jo det er greit å kunne komme seg hjem fra et julebord feks. Så vi er litt opptatt av at det bør gå noe noe kollektivt på nattestid også. Men fint å høre at det funket så greit da ;)

bjertnestunet

21.10.2012 kl.17:58

Jeanette: Ja, skjønner :)

Absolutt, det funker så bra som bare det. Det er klart det er med vurderingen.. Viktig at man kan finne på ting et stykke unna, og allikevel kunne komme seg hjem :) Spennende med mulige flytteplaner da! Fortell hvordan det går :)

Skriv en ny kommentar

hits