God helg!

Det er fredag kveld og vi syns uka har rast avgårde (som vanlig)! Vi har alltid for mange planer, og hele tiden ærender og fikse. Men sånn er det vel;) Jeg, Caroline, hadde planlagt et par Oslo-dager i løpet av uka så vi skulle få vår dose med "byliv" :) Michael ble med og vi tilbragte de to dagene med venner. Selvom vi stortrives på landet, kjenner vi at det er godt å møte venninner og kompiser i "gamle trakter":)

Min kjære Anette hadde stelt i stand middag og rødvin til meg og Kristin på tirsdagen før vi endte kvelden på kino for å se "Magic Mike". Herlig jentekveld:)

Ble mye kos med dyra også! Apollo er selvfølgelig med på lasset, men Sofus som bor hos mamma og pappa, måtte også skjemmes bort litt.

Vel hjemme på tunet igjen (alltid like godt å være hjemme igjen) gjorde vi klart for grilling med de nye naboene våre :) Trude og Tony ringte på med vin og alt av tilbehør, og vi hadde en kjempekoselig torsdagskveld. Når det er 50 meter mellom husene våre, blir det nok maange sånne kvelder fremover :)

Vi er faktisk tilbake i Oslo igjen ikveld. Michael har møtt gutta for å se landskampen i byen, mens jeg er like forkjøla som forrige helg, og har derfor tatt turen til mamma og pappa. Ingenting er som å være hjemme når man er syk ;)

Håper dere koser dere og har en fin fredagskveld :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits