Tilbake til hverdagen

Brått er sommeren "over", feriebager og vesker tømmes og man gjør seg klar for den vante hverdagen :)

Hvem kommer hjem først? Hvem tar Apollo om morgenen, og hvor tidlig bør man legge seg? Det funker enda hvertfall, men det er allikevel litt nytt siden vi bare har bodd her under ferien vår!

Vi syns de siste morgenene har bært preg av tidlig høst. Det er kaldt i luften og det lukter busker og trær. Særlig her på tunet får man en ekstra god morgen i den fine naturen. Her spaserer vi langs veien, har muligheten til å gå på turstier langs med blåbærlyng og trenger ikke tenke på biler som suser forbi! Denne morgenen ruslet jeg og Apollo på tur mens jeg plukket bringerbær. Buskene står ooveralt :)

Ingen dum måte å starte dagen sin på!!
God onsdag alle sammen :)

2 kommentarer

Stephie

08.08.2012 kl.22:58

Sommeren er brått over igjen og hverdagen slår inn for fullt! Tar faktisk tid til å venne seg til lange (skole)dager (for min del) og legge seg tidlig. Er så mye man vil gjøre i løpet av en dag. hehe.. Dere finner nok rytmen fort :D Morsomt å følge dere på bloggen fra Danmark, føler meg ikke så langt unna da ;) Hils mannen!

bjertnestunet

09.08.2012 kl.21:34

Stephie: Koselig for meg å ha deg med her også :) Hihi :) Håper tiden går fort mens du er borte, så er du snart hjemme igjen!! <3

Skriv en ny kommentar

hits