Bye bye Bjertnes - hello Fig Tree Bay

La det blir fredag ettermiddag NU! :) Vi har nemlig bestilt oss tur til Kypros, Fig Tree Bay.. Hoppepåtur endte det med for et par dager siden da vi satt inne i gråværet og gikk gjennom restplasser på start tour. Vi har jo allerede bestilt tur til Parga i Hellas 16 juli, men det ble så lenge til a gitt... Så nå trenger vi heldigvis bare å vente én dag til med å dra! *Herlig ;D

Mer enn nok reisefeber her i hus!  

Aahh, kritt hvit sand mellom tærne om et par dager blir ikke feil!

Dette blir jo vår første bryllupsreise, hvor vi skal kose oss bare vi to.. Vi skal jo ha flere bryllupsreiser vi da :) Parga som nevnt over om et par uker, som vi reiser til med et vennepar, også en tur til Thailand mot vinteren igjen :) Er så godt å ha reiser å se frem til!

Er det mange med ferieplaner? Hvor skal du i sommer?

Jeg får fortsette pakkingen - sommerkjole på sommerkjole med mannens matchende skjorter! Det er husfrua si som pakker til ferie det, mens bikkjevoven snorker og sjefen spiller Fifa ;D

Vi var forresten på Nes golfklubb forrige dagen og spilte! Jeg er heelt fersk og heelt amatør, men jeg fikk prøve å slå så vidt. Gøy, jeg vil øve mer!! Michael er dreven og veldig flink! Vi skal spille gjennom året, så det blir morsomt å se utviklingen.. (på oss begge!) Michael legger et innlegg om golfdagen vår i morgen :)

God torsdag ønskes fra tunet ;)

6 kommentarer

Hege

06.07.2012 kl.21:55

Det er bare å glede seg til Parga og Thailand! Fantastiske steder!

Silje - Steffagarden

08.07.2012 kl.00:01

Åhhh, misunner dere Parga! Virkelig flott sted å være! Anbefaler leiebil og tur oppover fjellene og inn til de små landsbyene! Kjempekoselig! :) God tur!

Roy P Finnskog

09.07.2012 kl.22:32

Jeg å kona skal en måned på morokuliencamping, der stortives vi. Hatt fast plass de siste 20 årene, annbelfaler dere å prøve noen uker uker der!!

Mye morsomt å finne på der, og mange hyggelige naboer!

Dere får ha god tur!

bjertnestunet

14.07.2012 kl.13:38

Roy P Finnskog: Så bra - det skal noteres :) Takk for tips!

bjertnestunet

14.07.2012 kl.13:38

Silje: Vi gleder oss!
Da skal vi se om vi får fatt på en leiebil! Tusen takk for tips! :)

bjertnestunet

14.07.2012 kl.13:39

Hege: Godt å høre :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits