Nes golfklubb

Nå som vi har flyttet til Nes kommune, så var det på tide og benytte seg av noen lokale fasiliteter. Jeg er en stor golfentusiat og hadde gledet meg veldig til å prøve golfbanen i nærheten av oss. Nes GK 09 ligger i Vormsund som er en ca 5 minutter kort kjøretur fra huset vårt. Dette er jo ypperlig for meg som ønsker å ta golfen et hakk videre, det krever enorm innsatsvilje og selvfølgelig mye tid. Men nå som vi har golfbanen 5 minutter unna hjemmet og med alle fasiliteter denne golfbanen har så ser jeg frem mot en fin sensommer og høst med golfsettet på ryggen:)

Nes GK 09 eller Rommen Golfpark som det også blir kalt har en meget bra 18 hulls golfbane for de med grønt kort eller hvit kort, som holder veldig høy standard. I tillegg til denne banen så finner vi også her en 6 hulls korthullsbane som er utmerket for de i "veien til golf" eller hvis man vil trene nærspill som er for alle spillere. Og meget gode trenings greener og en stor driving range for å finne ut av hvilken retning ballen vil i dag.

nettsiden til golfklubben/golfbanen er http://www.nesgolf.no/ her finner dere starttider og annen info om klubb, medlemskap, fjernmedlemskap, protimer og andre nyttige ting om golf.

 

I Norge er det mindre vanlig med golfbiler, men her på Rommen golfpark kan du få viljen din hvis du ikke klarer å gå banen.

 

Når vi var her i går, så hadde vi værguden med oss. Så gjaldt det bare at golfguden var med i tillegg:) 

Før vi begynner runden må vi en obligatorisk tur innom proshopen for å plukke med seg det nødvendige.I dag som alltid, en cola, kvikklunsj og en bixitbar. For frustrasjon og engergi utover dagen! 
Her gjør jeg meg klar for første utslag, alltid like spent!


Ikke akkurat Tiger woods lookalike, men jeg prikker ballen dit den skal :) (Noen ganger!)
 

Hadde med meg en ivrig caddy på banen i dag, jeg måtte bære bagen selv da. Men hun hadde altid humøret oppe:)

Innspill på Hull 1.....


Lander selvfølgelig på green på 2 slag og må senke putten for birdie.

 

Endte vel med bogey...

 

 

 

Jeg har meldt meg inn i Golfklubben og kommer til å spille her videre, er kjempefornøyd med banen og staffen som jobber her. Her jobber forresten en av Norges beste kvinnelige folfere Tina Marie Brekke, som tar personlige pro timer og gruppetimer. Samtidig som hun er personen å snakke med om "veien til golf" som er kurset du må igjennom for å få spille golf i Norge. Det er kjempemorsomt å anbefales på det sterkeste og finne veien inn til denne linken: http://www.nesgolf.no/page.php?63 og lese mer om hvordan dere kan bli med på neste kurs med Tine Marie.

Caroline, min kone har jeg nå overtalt til å ta kurset. Så dette kan bli veldig artig:)


For dere som allerede er spillere, så ses vi på banen! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits