Vennekveld med grill og fotball!

VI har hatt storfint besøk fra Oslo i kveld. Et stolt par stod på terrassen i sola og vinket inn sine middagsgjester som kom fra byen. To gode vennepar var bedt på grilling og var spente på å se det nye huset vårt. De er begge i etableringsfasen med ring på fingeren, barn enten hjemme eller i magen, og tenker de samme tankene om boligmarkedet i byen som mange av oss andre. Alle ønsker seg jo et hus, men hvor kan man realisere den drømmen. Bjertnestunet er et forslag. Fredelig, god plass, barnevennlig, nærme vannet, vennlige og hjelpsomme naboer, er bare noen stikkord. 

Vi viste gjestene rundt i det romslige huset. Gutta ble begeistret for stor bod/loft, stor TV-stue, og jentene likte muligheten for to bad, mange barnerom og stort kjøkken. 

Vi grillet på verandaen, drakk kaffe og spiste kake i spisestua og gikk tur ned til glomma. Vi var alle enige om at dette er et meget fint sted å bo :) Vi avsluttet kvelden med tre gutter og en mops foran kveldens fotballkamp, og tre jenter på kjøkkenet med tema; baby & bryllup :)

Vi mista raskt guttas oppmerksomhet når den nye TV-en skulle skrytes av. Med 3D briller på, satt de så søte på rad og rekke :)

"Også prøver vi litt nærmere, gutta"En koselig kveldstur på tunet...

Vi vet det kommer til å bli flere slike grillkvelder hjemme hos oss. Vi kan ha sene kvelder med godt å drikke, for nå kan jo gjestene få hvert sitt rom og overnatte på :)

Håper dere har hatt en fin onsdagskveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits