Blogging, er det for kvinner eller menn? Hvorfor ikke begge deler?

Hei alle våre blogg lesere! Jeg har overlatt denne bloggingen til min veldig flinke forlovede (snart kone) enn så lenge. Men tenkte at i dag var det min tur til å legge inn mitt først blogg innlegg, da Caroline ble overrasket av alle jentene i går og hadde utdrikningslag:)! Dette får dere garantert høre mer om, når Caroline skriver et innlegg om dette. Det er jo vanskelig å hoppe etter Caroline (wirkola!), men jeg skal gjøre mitt beste:) 

Jeg er vel det man kan kalle for en mannemann, som liker fotball, jeg elsker å grille, være aktiv, bruke drillen og gjøre de tingene som damen trenger meg til:) Men når det kommer til blogging så har jeg aldri gjort dette tidligere og for å være helt ærlig så er det litt skremmende å skrive en dagbok som er for alles øyne. Men det er faktisk noe som er utrolig gøy og når lesertallene øker så er det ingenting som er mere morsomt, da er det full jubel i stua! Jeg er jo det man kan kalle for en skap "bloggleser"! Så klart leser jeg blogg, men på et spørsmål om det hadde jeg nok sagt nei som alle andre menn. 

Siden dette prosjektet er at vi skal blogge om oss selv, hvorfor vi har valgt å bo på bjertnestunet og utnyttet det at man kan kombinere Oslo med et hus på landet. Må jeg også fortelle om mine store hobbyer! Og jeg tror at alle som er en tanke glad i fotball har fått med seg at fotball EM i Polen og Ukraina begynte i går. Dette er jo noe som gleder meg enormt mye, tenk deg 1 hel måned med fotball kamper 2 ganger om dagen!! Det fins ingenting bedre enn det:) Men selvfølgelig er jo det mindre morsomt for Caroline, hvordan skal vi løse det, JO vi trenger 2 tver, fordelen med stort hus er 2 stuer og 2 fine muligheter til tv´er! For mange tror jeg det kan virke som skryt at vi har 165 kvadratmeter hus med to stuer og mange soverom, men jeg liker å se på det som en mulighet vi gir oss selv ved å bo på bjertnestunet kontra i Oslo. OG det er noe jeg liker mer og mer for hver dag som går. Derfor får vi bare skaffe oss én tv til, fordi fotball det blir det i hele juni, bortsett fra 23.juni da;)

Når det kommer til grilling, så elsker jeg å grille! Jeg tror det er blandingen av at jeg føler meg mann ved å gjøre det og at jeg er oppriktig glad i å lage mat. Men vi er på utkikk etter en riktig god grill som passer til vårt grillbruk. Det fins jo så mange merker og alle har er jo en grill. Jeg vet at weber er det gutter ønsker seg, men er det virkelig så bra som prisen tilsier eller kan man klare seg med et billigmerke som jo må grille maten den også?Derfor ønsker jeg å engasjere dere, hvilken grill bør vi kjøpe og hvorfor? Her er det bare å slenge inn alle erfaringer dere har, fordi for mitt tilfelle er dette første gang jeg har muligheten til å kjøpe meg grill og ønsker derfor litt hjelp til å velge riktig.

Da gleder jeg meg til å høre svarene deres, jeg vet ikke hva dere skal men fra kl 18.00 så er det Spania-Italia på tv´ en hos oss :)

God søndag!

4 kommentarer

Stephie

11.06.2012 kl.18:08

Du overrasker stadig Michael :D Flink til å skrive! Gleder meg til å lese flere innlegg fra deg :D Ang. grill, så har jeg hørt at kullgrill er verdt å satse på enn gassgrill.. Nå er ikke jeg den store mesterkokken, men det er det jeg har klart å plukke opp fra de matinteresserte ;) Lykke til med valg av grill :D

13.06.2012 kl.10:00

Gå for weber gassgrill. Q-serien har forskjellige størrelser etter hvor stor grill du trenger. I tillegg har de bra garanti :)

bjertnestunet

16.06.2012 kl.18:58

Anonym: Takk for tipset, da skal jeg undersøke Q serien. :)

bjertnestunet

16.06.2012 kl.19:00

Stephie: Hei Stephie! Takk for det, er faktisk morsomt å blogge, så det kommer flere innlegg;) Ja kulegrill er å foretrekke har jeg skjønt, takk for tipset :) Blir nok en sånn weber kulegrill etterhvert :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits