Sommermorgen introduserer helgen!

FOR en morgen! Ikke feil å sitte ute og spise frokost nå :)

Kveldstur på tunet

 

I går hadde vi besøk fra Oslo! Min gode venninne, Cathrine, satte seg i bilen 40 min før hun svingte inn på plassen her. Hun var overrasket over kortere reisevei enn hun hadde sett for seg. Vi satt på rad og rekke på terrassen og nøt kveldssola, mens Michael stod på rangen og spilte golf på Nes GK09. Michael kommer forøvrig til å fortelle mer om hobbyen han kommer til å fortsette og dyrke mens vi bor her. Nes kommune har nemlig en veldig fin golfbane og by på. 

 

Før det ble for sent gikk vi vår obligatoriske kveldstur. Her på bjertnestunet ligger alt til rette for en god tur med natur, skog, vann, stier, utraffikerte veier og ikke minst naboer som hilser og smiler. Apollo kan gå uten bånd og møter som regel på flere lekekamerater på veien. Her er det så koselig:) Masse barn, leker, hunder, fine hager og uteplasser.

 

Tror de andre hundene mobber Apollo litt som "Oslo-hunden" som er vant til små turer på fortauskanten.. Orker ikke å gå rundt hele feltet enda, men det kommer seg :)


 

Tror vi må rusle ned til vannet etterhvert.. Dette blir en strålende og varm dag kjenner vi :)

2 kommentarer

Barbro Tidemand- Johannessen

08.06.2012 kl.11:02

Hei, så fine bilder. Ser ut som dere storkoser dere. Gleder meg til å følge med videre. Klem fra Barbro.

bjertnestunet

08.06.2012 kl.12:07

Barbro Tidemand: Så koselig, Barbro :) Vi har det kjempefint! Savner deg da, og håper alt står bra til "hjemme" :) Glad for at du følger med!
Stor klem :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits