Litt flere møbler på plass!

God morgen!

Gjett hvor vi har spist frokosten i dag.. Det nye kafébordet vårt gjorde nytte for seg i morgensolen og det var veldig deilig å kunne ta med frokosten like utenfor døren. Vi endte på settet fra IKEA til under 400,- og med koselige sitteputer fra Europris til 39,- stk, var vi enige om at vi kom meget godt ut av det :) Her vet vi det blir mange koselige morgenstunder. Vi snakket med en to av naboene våre her om dagen, som fortalte oss at huset ved siden av er kjøpt. De vi har møtt av beboere på feltet er utrolige hyggelige, og regner med at nye, nærmeste nabo er det samme. Visningene på Bjertenstunet går så det suser, og flere enn oss faller for det idylliske stedet ved glomma :)

I går hadde vi endelig kanaler igjen, og etter halvannen uke med svart TV-skjerm var det ganske godt å kunne følge med litt igjen. Skulle tro vi hadde savna det mer enn vi faktisk har gjort, men siden vi har vært så oppslukt med alt annet i huset, har vi nesten glemt den faste tv-tittingen. Parabolen var raskt på veggen igår, og vi var enige om at en TV-kveld skulle bli godt igjen.


Apollo følger godt med når parabolen kommer opp!

I dag står vi tidlig på farten begge to. Michael er avgårde på vei mot dagens første møter, mens jeg er alt i Oslo, klar for en formiddag med mamma. Dagen er kommet for å hente brudekjolen hos skredderen - gleder meg veldig til å se den igjen. 

Gutta hilser, og sammen ønsker vi alle en fin onsdag. Lov å håpe på at regnet holder seg helt unna i dag:p 

4 kommentarer

Stephie

06.06.2012 kl.23:06

Så koselig å se at alt begynner å ta skikkelig form :D Veldig koselig sitteplass dere har fått i solen, deilig å starte morningene slik vil jeg tro ;)

bjertnestunet

06.06.2012 kl.23:11

Stephie: Veeldig deilig! ;D

Marius

08.06.2012 kl.01:16

Et spørsmål litt utenom tema. Hvorda ligger det an med feltet forøvrig? Er det påbegynt flere murhus/småhus? Er veien til selvbyggertomtene etablert? Hva vil dere fremheve som den tingen som er mest positivt med bjertnestunet?
Litt tidlig å spørre, men hvor mye frister det å bo videre når "gratis"året har gått? Spennende å følge med på bloggen deres!

bjertnestunet

08.06.2012 kl.12:21

Marius: Hei!
Feltet er under utbygging, og det for fullt. Det er mellom 40-50 familier/hus her til nå, og det blir fler. Flere små hus/murhus er på vei opp. Disse vil forøvirg få veldig fin beliggenhet. Foreløpig er det grusvei fra "hovedveien" og ned til selvbyggertomtene, men der går det også unna :) Tomtene kommer til å bli kjempefine, med glommakanten så godt som inntil tomta.

Til nå har vi nesten ikke sett muligheten til at vi flytter "hjem" igjen. Vi stortrives. Det mest positive (så langt) må være stillheten, den friske lufta, glomma rett ved, gjestfriheten og samholdet på feltet, mange på vår alder, den store plassen, og ikke minst kortere avstander enn man skulle tro, til alt du måtte trenge..
Per dags dato ser vi absolutt en mulighet for at vi fortsatt vil bo her når året er omme.

Hyggelig at du følger med! :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits