Det ryker av bankkortet..

Noe av det beste jeg vet må være å handle ting til hjemmet. Det er jo begrenset for hvor mye man kan handle til en liten leilighet, så dere kan jo tenke dere hvor gøy det er å skulle handle inn nytt til huset vårt. Siden jeg har fri om dagen, ser jeg mitt snitt til å besøke kjøpesentre i nærheten. I dag gikk turen til Vormsund. I Vormsund ligger AMFI Eurosenter som huser 20 butikker fordelt på sine 13.494.kvm. I tillegg til klesbutikker, blomsterhandel, cafeer, interiørbutikker og posten, finner man to legekontorer, fysiskalsk institutt og tannhelsetjenesten. Vormsund golfhotell finner du også i 4 etg, med resepsjon i 2 etg. I hver sin ende er det store matvarebutikker; Rimi og Kiwi. Alt man trenger under ett tak, spør du meg.

5 min kjøretur fra Bjertnestunet, så er man på Eurosenteret! Lett som en plett :) De har 500 gratis parkeringsplasser, og det beste av alt; ingen parkeringslapp - noe sted i hele Nes!! *Lykke


Planen var egentlig å få tak i et cafésett (et lite bord med to stoler) som vi kan ha på fremsiden av huset. Men klokka gikk så fort, og med så mye nyheter i interiørbutikkene var det vanskelig å være effektiv. Klokka gikk fort, og cafébordet ble erstattet med maange handleposer med alt mulig annet.

En spent meg måtte vise mannen våre nyinnkjøpte ting så fort han var kommet innenfor døra!Nye ting til nytt hus! Også egen postkasse da - heelt egen! En hvor det er plass til mer enn hva vår tynne brevsprekk på Disen kunne ta i mot. Godt å slippe og dra på posten for den minste ting! Ikke trenger man nøkkel til postkassa heller! *Herlig. 

Vi får se om morgendagen kan bringe oss et cafébord. Vi har så fin morgensol på fremsiden av huset, så vi ønsker oss en liten sitteplass som vi kan ta med kaffekoppen til. Har allerede sett oss ut noen på Jysk, Europris og IKEA, men ikke helt klart å bestemme oss enda.

Har du noen forslag/erfaringer, gi oss gjerne ditt tips :)

Sov godt i natt, en ny dag er like rundt hjørnet! 

6 kommentarer

Kristine

05.06.2012 kl.10:15

Hei.

Velkommen til Nes! Jeg flyttet fra Asker og hit i Januar og stor trives! Mange som ikke skjønte hvorfor en på 25år ville flytte hit ;) Men et hus vs liten leilighet i byen kan ikke sammenlignes! Bor rett på andre siden av Glomma i forhold til dere :)

Jeg kjøpte dette café settet på Plantasjen (Jessheim). Kjempe fornøyd!

http://www.plantasjen.no/uteliv/kafemobler/4db97b8fc2d57c9cbe00050d/caf-sett-are

:)

bjertnestunet

05.06.2012 kl.10:58

Kristine: Hei, og tusen takk! Du gjorde det ja? Det skjønner vi så godt! Tenk hva vi får her i forhold til hva man kan få i byen :) Helt utrolig! Håper det er flere som oppdager det etterhvert :)

Det cafésettet var kjempefint! Liker det godt i hvitt! Dette skal vi absolutt ta en titt på!
Takk for respons.. Kanskje vi treffer på hverandre en dag :)

Kristine Opaas

05.06.2012 kl.11:46

Ja vi får satse på at flere er like smarte som oss :)

Hyggelig å bli kjent med flere på samme alder i området! :) Så jeg huker tak i dere hvis jeg ser dere ,hehe!

Hege

05.06.2012 kl.11:46

Nille har et fint cafesett. Fotballfrue.no har kjøpt det, veldig fint.

bjertnestunet

05.06.2012 kl.16:56

Kristine Opaas: Ja, gjør det! :)
Vi skal gjøre vårt beste i å formidle det gode liv på landet :p

bjertnestunet

05.06.2012 kl.16:58

Hege: Takk for tips.. Jeg har alt vært og sett etter det. Utsolgt over alt - noen av butikkarbeiderne hadde ikke engang rukket og sett det før det var borte :p

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits