NY bil i oppkjørselen!

Glommen Bil AS ligger på Oppaker og ble startet i 1960 Normann Schøyen, min farfar. Verkstedet ble deretter overtatt av onkel og nå min fetter, Andreas Schøyen. Det fikk sitt nåværende navn i 1999 og forhandler Hyundai.

Med sin lange erfaring og satsing på kvalitet og service, sikrer de seg fornøyde kunder uansett om de velger å kjøpe ny bil, brukt bil eller bare benytte seg av deres oppdaterte verksted til service og reparasjon.Etter noen år med "den gule faret", en knall gul Seat Ibiza fra 97, er jeg en overlykkelig eier av en splitter ny Hyundai i30. Det skal bli en fryd å pendle, og jeg gleder meg allerede til å sette kursen mot Oslo. Med cruisekontroll, bluetooth, elektriske vinduer, ryggesensor og masse annet utstyr skal det bli en ny verden og kjøre bil. Lukten av ny bil er noe helt eget, og gudene vet hvor mange ganger jeg har gått til vinduet bare for å titte på den! Se den lekre brunfargen :) Kjenner det er en stolt jente som skal farte rundt i strøken bil fremover. 

Vi kommer ikke unna at det er tre hele dager igjen til bryllupsdagen. Det er sommerfugler, nerver, glede og spenning.. alt på én gang!! Vi sitter med siste rest av planlegging, og ser på dagsplanen med et stort smil om munnnen. Dette kommer til å bli perfekt, og dagen kan nesten ikke komme tidlig nok. Gleder meg sånn til å vise dere :)

Er så godt på Bjertnestunet om dagen. Her finner vi virkelig roen og ikke minst tiden til å ordne det som skal ordnes. Rart med det, men dagene blir liksom litt lengre, og det er deilig. Hadde en kjempehyggelig familiesøndag her, og alle syns vi har det så fint. Med god plass tll alle på besøk og sol på terrassen kan det ikke gå feil.Hele gjengen samlet i én og samme sofa! *Herlig :)

Håper alle har en fin uke :) 

En god natt ønskes fra et bryllupsklart par og krye hyundai-eiere :)

7 kommentarer

Stephie

20.06.2012 kl.08:49

Gratulerer så mye med ny bil!! :D

Madeleine

20.06.2012 kl.09:12

Gratulerer med ny bil! Den er kjempefin syns vi :-) Ikke lenge igjen, Nyt, nyt nyt!

Andreas

20.06.2012 kl.19:14

:D

Andreas

20.06.2012 kl.19:19

Gratulerer med ny bil! :D

Den er rå!

Vi gleder oss til lørdag! :)

bjertnestunet

21.06.2012 kl.17:08

Stephie: Tusen takk :) Den er såå fin!

bjertnestunet

21.06.2012 kl.17:09

Madeleine: Bilen er super Madeleine! Cruiser rundt og storkoser meg :D
Nå er det snart.. Iiiih, *SPENT!!

bjertnestunet

21.06.2012 kl.17:10

Andreas: Tusen takk!
Bilen er topp, og alle er misunnelige:):)

Sees på lørdag - det blir så braa!!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits