God helg!

Stikker innom for å se til at dere har hatt en fin helg i ny juni-måned.

Jeg var en tur innom Årnes på fredag, to ganger faktisk, for å få med meg litt av Årnesdagene. Positivt overrasket over et fullt sentrum av sosiale, glade mennesker. Rulset innom boder, stands, tivoli, kunstutstillinger, musikkinnslag og fikk i tillegg med meg salget i butikkene. Kjenner jeg gjerne skulle vært der i går også, særlig da som været var så fint. At postgirobygget også var på plass, tror ikke la noe mer demper på det.

Vi har overnattet hos mamma og pappa i Oslo i helgen. Jeg har nemlig vært gressenke et par dager, i og med at guttegjengen hentet en intetanende Michael på jobb på fredag. Utdrikningslaget fikk en pangstart, og Michael kunne ikke annet enn å vente seg (med skrekk og gru) hva gutta hadde stelt i stand for den kommende brudgom! Jeg var hjemme og håpet å få han tilbake i live :) Michael fikk et kjempelag med guttene i Tønsberg fra fredag til lørdag, og en fin avslutning med mye familie og venner på et utested i sentrum i går. LITT sliten i dag, men med god grunn!! Det er utsikter for en slapp søndag, og vi setter kursen mot Bjertnestunet om ikke så lenge. Kjenner vi gleder oss til å komme hjem igjen! Huset våårt!! :)

Borte bra, men hjemme best!

Ny uke i morgen, mer pendling, jobb, bryllupsplanlegging, venner på middag og innkjøp av utemøblement til huset! Ønsker om en god søndag fra to slitne på Lofthus!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits