En annerledes tur hjem fra jobb

Jeg tok med meg navneskiltet, arbeidskoene og hengelåsen hjem idag! Jeg visste at jeg hadde min siste dag på jobb, samtidig som jeg ikke helt greide å ta innover meg at jeg ikke skal tilbake dit i morgen. Har hatt to fine år på Ullevål sykehus, og jobbet med de beste kollegene. Et så godt miljø som finnes på gastroposten er det trist å reise fra. Etter mye frem og tilbake, valgte jeg med tungt hjerte å slutte. Jeg tenkte i første omgang at pendling ikke ville være noe hinder, men når jeg så nærmere på reiseveien satt opp mot dagvakt, kveldsvakt og nattevakt, ønsket jeg ikke å bruke så mye tid på reisevei. Michaels arbeid på dagtid, mandag til fredag, gjør det litt lettere å jobbe i Oslo, fremfor en tre-delt turnus. Kjenner det hadde vært litt tungt å skulle dra hjem fra kveldsvakt 22.30 og være tilbake på vaktrommet 07.15 dagen etter.

Jeg fikk en overraskende og utrolig koselig slutt på en ellers vemodig dag. Jentene på jobben hadde stelt i stand med masse is, godis, kort og gaver. Jeg fikk lov til å åpne én av gavene i dag, og det var kakespaden fra bestikket vi ønsker oss til bryllupet :) Ble utrolig glad, de er alle så gode og jeg kommer til å savne de. Jeg håper å få tatt litt ekstravakter der innimellom, så jeg trøster meg med at det ikke var hadet for godt! :)

Tusen takk for gaver og en koselig avslutning, gode kolleger. Ser dere igjen :)

I kveld har vi hatt besøk av to kamerater av Michael. De skrøt av stedet, og syns vi hadde fått det fint! Nå er det kveldsmat i heimen, før en ny dag sniker seg på. Blir en tur til Oslo i løpet av dagen i morgen, da vi skal møte presten vår! *Spennende :)

Ha en god natt, hilsen alle tre på tunet!

4 kommentarer

Elisabeth

31.05.2012 kl.09:09

Det er så spennende å følge dere! Husker jeg så "hus annonsen" og tenkte for en utfordring. Dere er spenstige som tørr satse på et litt nytt og annerledes liv, og jeg ønsker dere lykke til:) Høres veldig fornuftig av deg å byttejobb, men hvor skal du begynne nå?

bjertnestunet

31.05.2012 kl.10:11

Elisabeth: Tusen takk, så hyggelig :) Dette blir et veldig spennende år! Vi storkoser oss så langt, og tror det blir minst like bra resten året. Kjenner meg trygg på at det var riktig å bytte jobb, og jeg ønsker meg noe i nærheten etter sommeren. Titter litt på Årnes hvor det finnes sykehjem og hjemmesykepleie, og på sykehuset i Kongsvinger :)

Bodil Skjevdal

02.06.2012 kl.20:57

Hei! Hyggelig å følge med på bloggen deres, og håper dere finner dere godt til rette på Bjertnestunet :)) Ser at du er sykepleier og at du etterhvert skal ut på jobbsøk, og vurderer bla. jobb i Nes kommune. Det ligger i dag kunngjøring av to ledige stillinger i hjemmebaserte tjenester Årnes, med søknadsfrist 4.6.12. Ellers vil alle ledige sykepleierstillinger utlyses på Nes kommune sine hjemmesider, i lokalavisa og på NAV sine sider. Ønsker deg lykke til med jobbsøk, og bare ta kontakt hvis du lurer på noe angående sykepleiertjenesten i Nes kommune. Mvh Bodil Skjevdal, sykepleier og "nabo" på andre siden av Funnefossveien.

bjertnestunet

03.06.2012 kl.11:23

Bodil Skjevdal: Hei :) Takk for koselig innlegg! Jeg er spent på jobbsøk, og har absolutt lyst til å jobbe i Nes kommune. Jeg skal titte på stillingene med én gang, så fint med gode tips :) Blir spennende fremover, både med jobb og bo! Setter pris på at du følger med :)
Hilsen oss fra tunet!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits