Ser deg neste uke, Losby Gods

Man fylles med nye og enda større forventninger til den store dagen etter å ha vært på Losby Gods igjen. Har jo vært der et par ganger før, men å se det i strålende solskinn var helt spesielt. Foreldrene våre er minst like begeistra, og alle er enige om at dette blir en perfekt dag uansett vind og vær. Vi fikk bestemt brudekake, bordplassering, mottakelsessted, tidsrammer for de ulike sekvensene, taler, dans og sang. Nå føler vi oss enda klarere og det er ikke like stressende å tenke på at bryllupet står om en uke.

Jeg var og tittet på Sagene kirke også forrige uke - skal bli herlig å stå på kirketrappa, se utover plassen, skåle i champagne og se at gifteringen sitter på fingeren. *Lykkefølelse

Kan nesten ikke tro at det er en uke igjen til den store dagen. Jeg bruker all tid jeg har på å legge den siste kabalen, slik at alt er planlagt og i orden i god tid. De siste dagene håper jeg vi kan senke skuldrene og bare vente på lørdagen. Jeg har fått delegert ut oppgaver til venner og familie, og alle er så gode og tar på seg det det måtte være.

Her på tunet er alt bare fryd og gammen :) Vi fikk vår etterlengtede vaskemaskin i huset i går. Endelig kan fire fulle skittentøyskurver bli tømt. I huset har vi jo vaskerom; luksus - og stor tørkeplass like utenfor romdøra. Ikke flere snaue, forhåndsbestilte vasketimer i en mørk blokkjeller. Nå kan jeg vaske når det passer meg, ta ned tøyet når det er tørt, ha såpe og skyllemiddel i egne hyller og tørkestativ og vaskebøtte i egne skap. Elsker muligheten til å ha orden. Stor plass = ryddig og oversiktlig :)

Starten på helgen er her - regner med at de fleste er vel så glad for det :)

God fredag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits