Pinsehelgen er over!

Helgen tok med seg solen og forsvant! Langhelgen er snart over, og vi har bare herlige, solrike dager og se tilbake på. Ikke minst på flyttingen, det har jo vært en opplevelse i seg selv. Rommene i huset begynner å bli ryddige og fri for pappekser, og vi bare nyter av den store plassen vi har fått. De siste dagene har inneholdt sol, skyfri himmel, jobb i hagen, båttur og grilling.

Snill venninne som hadde inflytningsgave til den nye husfrua; nå må det holdes orden i hagen.

Mannen i huset er overlykkelig over å ha egen parkeringsplass, hageslange og vaskerom. Bilen vår kommer til å bli vaska et par ganger fremover, vet jeg!

Vi har hatt besøk av foreldre på begge sider, og ikke bare én gang;) Mammane og pappane våre er så begeistra for huset, men innrømmer også at det blir litt vanskelig å ikke ha oss i nærheten lenger. Carolines foreldre bor jo ikke mer enn par kvartaler unna leiligheten vår i Oslo. Det blir uvant og ikke kunne rusle opp til de på kveldsmat. 

Vi har kost oss i lag alle mann, med grill og mors verdens beste:)

Resten av familien, tanter og onkler, kusiner og fettere har også vært innom i dag. Noen i båt og andre i bil:)

I morgen er vi tilbake til hverdagen; nå fra Bjertnestunet. Det innebærer selvfølgelig litt forandringer. Det er ikke lenger en svipptur til jobb, med avreise fra leiligheten 15 min før man begynner. Fra nå av må det planlegges litt i forhold til kjøring, kø, Apollo og hjemreisen. Vi har funnet ut av vi reiser i god tid i morgen, mest fordi det er første dagen vi reiser tidlig inn til byen. 06:00 svinger vi ut fra Sliperisvingen og setter kursen mot Oslo, Nydalen og Ullevål sykehus. Nå er det kun kveldstur og matpakkesmøring på planen, også må vi hoppe til køys så vi er opplagt til i morgen.

Vi håper helgen deres har vært vellykket!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits