1.pinsedag

God morgen!

Forresten, så dere oss i Dagbladet i går? Var skrevet en fin artikkel i bladets boligbilag:)

VI hadde en så herlig dag i går! Den kan jo ikke starte dårlig ved at du kan ta med deg kaffekoppen og sette seg på trappa i sola:) Det ble myet tid på terrassen på formiddagen. Det er lite annet en orker å gjøre i denne varmen. Vi puslet rundt i huset og fikk enda mer ferdig, og koste oss ute i hagen. Jeg fikk vasket vinduene på baksiden av huset, og Michael var vanningssjef av den nye plenen vår!


Følte oss veldige voksne der vi styra og ordna, altså. Hadde liksom ikke sett for oss å ha et eget hus helt enda:) Vi nyter den nye hverdagen, samtidig som vi ikke tror det har gått helt opp for oss, at vi faktisk BOR her!

Det ble en tur til Oslo igjen i går ettermiddag, siden vi var bedt i 25 årslag til en god venninne! Vi tok på finstasen her hjemme, og var ved festlokalet 45 min senere.. Ikke noe problem. Tanken på å våkne her igjen i dag, vant over vinen, og vi kjørte hjem kl 02 i natt!

Nå er det bare å gjøre ferdig frokosten i hagen, og nyte 1 pinsedag for alt den er verdt! Senere i dag blir det grilling med foreldrene våres, kommer til å bli en veldig fin kveld! Vi ønsker dere en god, god søndag ;D

2 kommentarer

Stephie

28.05.2012 kl.13:07

Tror nok en del som leser avisen er ganske missunnelig på dere i dette øyeblikk :D hehe!

bjertnestunet

28.05.2012 kl.17:15

Stephie: Hihi - nå koser vi oss :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits