Spente på forvandlingen..

Viser dere noen bilder fra huset fra vi var der for et par uker siden. Det var før det var begynt med noe som helst der! Nå er huset malt hvitt og vi har fått stor platting på baksiden av huset. Der ser jeg allerede for meg to gode solsenger;) Kan ikke være uten det.. spesielt hvis dette været er kommet for å bli:)Sist vi var der ble vi tatt i mot av nærmeste nabo, som forøvrig må være verdens hyggeligste dame. Hun gav meg en god klem og ønsket oss velkommen til tunet:) En klem av en fremmed, hvem hadde gjort det i midt i Oslo? I byen kvier man seg for å snakke med sidemannen på bussen, omtrent ikke et smil veksles mellom to fremmede. Det er en helt annen stil på landet.. Kjenner at jeg liker det veldig godt. Her kan naboen passe på husnøklene dine, og du kan be de inn på vafler like etter at man har håndhilst.Det er så fredelig og godt å komme på landet. Vi tar oss selv i å lytte etter hvor stille det faktisk er. Herlig:) Ikke noe støy fra trafikken, heller ikke den velkjente "bysummen". Det ser litt annerledes ut på denne sidne av huset nå. En stor terrasse fra det ene hushjørnet til andre gir en stor og romslig uteplass med muligheten til flere sittegrupper, grill og blomster. Hagen/plenen går utenfor denne igjen. Vet om en liten vofs som kommer til å synes at det er helt greit!Glomma renner så fint rett nedenfor huset. Jeg tror ikke det skal være noe problem å venne seg til denne utsikten fra kjøkkenvinduet.

Vi er like begeistret for størrelsen på huset hver gang vi ser det. Fantastisk... Vil flytte nåå!! Meen, nå er det ikke lenge igjen. Flyttebilen kommer på fredag!! Michael jobber på dagen i dag, og jeg jobber på kvelden, så vi har hver vår "pakke-etappe". 

Ha en strålende dag - fra to flytteklare ;D

5 kommentarer

Oda

22.05.2012 kl.13:20

Merker jeg blir lysten på å flytte ut av byen NÅ, når jeg kikker innom bloggen deres. Ser fantastisk ut!

bjertnestunet

22.05.2012 kl.16:10

Oda: Så koselig å høre! Gleder oss veldig nå :) Tror dagene der oppe blir herlige! Du får følge med videre, så kanskje du blir inspirert til å gjøre det samme :)

Stephie

22.05.2012 kl.23:32

Å, så morro å få se en liten bit av hvordan det ser ut inni :D Deilig at solen har tittet frem også, perfekt flyttevær :D

tilflytterjinta

31.07.2012 kl.11:42

Så flott hus. Selv har jeg flyttet til et lite et på landet, men så utrolig deilig allikevel.

bjertnestunet

01.08.2012 kl.22:16

tilflytterjinta: Tusen takk :)
Det hørtes også deilig - håper du koser deg :)

Skriv en ny kommentar

hits