Omringet av pappesker og avispapir.

Våknet alt for tidlig i dag av morgentrafikken på Trondheimsveien. Er jo ikke holdbart med vinduet igjen heller, så det må vi bare finne oss i. Allikevel tok jeg meg i å tenke på de morgentimene vi har i møte. Ingen bystøy som overdøver fuglekvitter, ingen bilsumming og ingen høye hæler som klakker like utenfor vinduet. Tenk deg når vi våkner opp på Bjertnestunet neste helg - det er stille, fuglene synger, vi slipper Apollo ut i hagen, vi koker kaffe og setter oss i utemøblene på den nye stoore verandaen vår.. *idyll!

Nok av dagdrømming - jeg må tilbake til pakkingen! Her går det i pappesker og avispapir. Og vi som lovte oss selv å ikke flytte på leenge..;)Zzzz...

Hvorfor vekker du meg mamma?Natta...

Kommer seg, det kommer seg! Jeg tenker å stå på i hele dag, så jeg får pakket mest mulig. Godt med alt som er gjort! Uka vår består av litt bryllupsplanlegging i tillegg, så da er det skummelt å utsette pakkinga til siste dagen. Det får heller stå litt esker i stua- uansett ikke mange dagene:)

Spent på å se hvor langt vi kommer i dag...

Håper alle har en god start på ny uke:)

3 kommentarer

Stephie

21.05.2012 kl.12:09

Oioi, blir plutselig litt mer virkelig når man ser alle pappeskene klare til å bli flyttet :D Tiden går jo så fort! Ikke lenge igjen nå. Morro morro! Si ifra hvis dere trenger noe hjelp med flyttingen :)

bjertnestunet

21.05.2012 kl.14:17

Stephie: Blir veeldig virkelig også;) Spennende nå altså! Så snilt av deg vennen, vi sier i fra vettu! Heldigvis kommer det stoor flyttebil som tar med seg det meste:)

Stephie

22.05.2012 kl.23:34

Nå har du jo flyttet noen ganger, så du har vel nesten fått litt rutine på det nå :P hehe.

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits