Det nærmer seg!

Da var kjære Joachim og Vibeke blitt mann og kone. Vi begge var litt ekstra følelsesmessig involvert i bryllupet i går, i og med at vi forbinder det mye med vårt eget som står for tur! Det var en super dag, og det var et lykkelig og fornøyd brudepar som forlot festen i natt. De fikk en utrolig fin dag!

I dag skinner sola og det er dags å gjøre noe fornuftig i forbindelse med flyttingen som er like rundt hjørnet. Tenkte vi skulle begynne å pakke ned litt småting som vi kan ta med oppover til Bjertnestunet allerede i dag. Greit å begynne sakte men sikkert før det store flyttelasset er på vei. Åå, nå er det ikke lenge igjen! Vi gleder oss skikkelig:) Om få dager sitter vi ikke inne og spiser frokost en solskinnsdag, da ser du oss i hagen:) *lykke!

Vi får se hva vi får raska med oss i dag, også skal vi avtale med flyttebil hvilken dag vi tar hoveflyttingen. I løpet av neste helg bør huset begynne å ligne noe:) Det blir spennende å se hvordan huset ser ut på utsiden i dag. De hadde så vidt beygnt med maling, gress og terrasse sist vi var der.

Slik så det ut sist vi besøkte husetVi ønsker dere en fin søndag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits