Bildedryss fra en perfekt 17.mai!

For en dag i går;D Fullstappet leilighet med gode venner til frokost, og en veldig koselig dag i byen!! Koste oss fra morgen til kveld!

Lille sjarmtrollet ble populær pynt, og ble sendt fra fang til fang:) Et par her som syns det var veeldig koselig å ha besøk av lille Emil. 

Stramme menn i dress:)

Vi lo litt av antall gjester vs størrelsen på leiligheten. Det skal sies at det var mer enn fullt i leiligheten når siste nr 23 ringte på døra. Men vi ville jo ikke være foruten noen på denne dagen, så da var det bare å gjøre plass da. Tenk når vi bor på Bjertnestunet og har god plass til slike selskap. Da kan til og med alle gjestene få sitteplass. Det skal bli fint:)

"Der det er hjerterom er det husrom"

Etter en fuktig runde rundt på Aker brygge, var vi alle samlet igjen på langbord på en asiatisk restaurant ved Majorstua. Der ble vi sittende i timesvis og bare hygge oss...

Håper dere hadde en fin dag i går!?

6 kommentarer

Stephie

19.05.2012 kl.00:59

En perfekt feiring! Kunne ikke blitt bedre <3

bjertnestunet

19.05.2012 kl.10:26

Stephie: Helt enig!<3

Susanna - living the dream

19.05.2012 kl.10:49

Så underbart att få uppleva en dag som 17 mai i Norge! Önskar Sverige vågar och kan ta efter Norge ;)

Mysig blogg ni har! Kommer följa den så mye jag kan :)

Ps. Söt mops! Vi har också en fawn mops vid namn Stella.

bjertnestunet

19.05.2012 kl.10:58

Susanna: Ja, er det ikke en fin dag!? Sverige burde absolutt ta etter Norge:)

Tusen takk, jeg var inne på din blogg også! Så godt at du trives i Norge:) Stella var såå søt! Mopsene er helt herlige:) Ser ut som om du skal gifte deg, du også? Jeg skal følge videre med på deg:)

Ha en fin dag!
- Caroline

Susanna - living the dream

19.05.2012 kl.11:01

Ja jag trivs jättebra i Norge och kommer inte flytta tillbaka till Sverige i första taget. Det stämmer, jag ska gifta mig med min norrman den 21 juli på Drengsrud Herregård utanför Oslo. När är det ni ska gifta er? Så strongt att ni valde att flytta helt ut på landet, trivs ni bra?

Önskar en fin dag till dig å! :)

bjertnestunet

19.05.2012 kl.11:30

Susanna: Så koselig! Vi gifter oss 23 juni på Losby Gods. Vi så også på Drengsrud - der er det kjempefint!! Vi har noen spennende uker igjen før bryllupet:)

Vi flytter til landet så fort vi kan. 1 juni skal vi være på plass, så vi begynner og flytte over de første møblene denne uka!:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits