Alt klart til nasjonaldagen!

Etter en fin kveld med toastmaster sov vi ekstra godt inatt. Arne Inge er alt en toastmaster bør være, og litt til:) Så oversiktlig, nøye og viser å ha full kontroll. Det er klart det er et pluss at han har vært toastmaster før. Han har også spilt live musikk i flere bryllup tidligere, så han vet hvordan ting bør foregå:) Er vi heldig så ser vi han bak keyboardet sitt men gjestene svinger seg på godset! Neste uke blir han med oss til Losby Gods for å samkjøre litt planer med de som jobber der!

Aftenposten var hos oss i går. Smile på kommando er inget problem lenger:p Vi syns jo det bare er gøy. Nok en interessert journalist.. nysgjerrig på hvorfor akkurat vi ville teste ut livet på landet. Det blir nettinnlegg av saken, og kommer vel på trykk etter helgen:) Følg med..

Alt begynner å bli klart for morgendagen. Michael har handlet inn flagg i alle størrelser, små blåsere, plastglass og sløyfer. Muffinsene mine står i ovnene og blir forhåpentligvis 20 store saftig cupcakes, som skal se fine ut i nyinnkjøpte muffinsformer. Alt må jo være gjennomført! Gjestene gleder seg og vi gleder oss minst like mye:D

Vi håper alle har fri i morgen, slik at dere får feiret 17 mai akkurat slik dere ønsker:) Nyt dagen:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits