Mamma og mossa!

En nyttig og effektiv dag i byen er unnagjort. Med den beste mammaen i verden, kan det ikke bli annet enn koselig:) Skredderen fikk låne brudekjolen til ut i juni, så da er jeg veldig spent på å se den igjen. Forhåpentligvis innsydd og minst like vakker. Fikk prøvd kjolen med slør til idag, og det blir ganske så flott. Er vanskelig å holde noe så fint hemmelig så lenge.. Vil jo vise den frem til alle!

Kom over nydelig inspirasjon på veien...

Etter skredderen ville mamma vise meg kjolen hun hadde sett seg ut tidligere. Siden hun var så i tvil, ville hun at jeg skulle titte på den. Mamma så ut som en engel og en drøm på en gang, og jeg sa bare at den måtte hun kjøpe. Ikke lenge etter kunne mor krysse ut antrekk på huskelista:)

Så var det duket for "ringtitting"! Vi har lagt vår elsk på "gamledagse", tradisjonelle gullringer. Gullsmed mamma hadde kanskje sett for seg en noe større utfordring når det kom til gifteringene våre, men er allikevel veldig enige i valgene våre. Tror det kommer til å bli kjempefint!

På David-Andersen finnes det noe for en hver smak, og helt fantastiske smykker. Såå mye fint:)

Var med rundt å fikk hilse på de mamma jobbet med, og de hadde alle fått med seg siste nytt! Både bryllup og hus var de vel kjent med, så jeg tipset de om bloggen og sa de fikk følge med videre.

Verdens beste og flinkeste mamma, takk for en koselig formiddag!

2 kommentarer

christina wengård almo

15.05.2012 kl.16:05

gleeeder meg til å se deg,du kommer til å bli en vakker bruud <3

bjertnestunet

15.05.2012 kl.17:41

christina wengård almo: Goding:) Så koselig.. Begynner virkelig å glede meg nå assa:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits