Ny uke.. som blant annet inneholder 17 mai:)

Det er mandag morgen, og til tross for arbeidshelg for min del, kjenner jeg på kroppen at en ny uke er i gang (kanskje særlig pga kveldsvakten senest i går). Det kommer opp nye arbeidsøkter, planer, gjøremål og avtaler. Forsåvidt en spennende uke vi har i møte, i og med at den inneholder en kveld med toastmasteren vår, brudekjolen skal få siste finish hos skredderen og ikke minst; 17 MAI!

Vi har bedt ca 20 stk til champagnefrokost. Da jeg har hatt kveldsvakter på 17 mai de to siste årene, er jeg klar for en skikkelig 17 mai-feiring. Vi stiller med champagne fra kl 08.30, spiser frokost i godt lag og kommer oss nedover til byen for å få med oss folkemyldret. Vi stemmer for øl, is, pølse og sol denne dagen :) Tenk, neste 17 mai kan det hende vi feirer i Nes.

Gode tips for å gjøre frokosten enda bedre?

I dag reiser vi nok ut en tur i kveldingen og handler inn litt til frokosten vi skal ha. Vi trenger flagg, glass, servietter og andre småting som gjør dagen komplett. Antrekkene er i boks da jeg har bunad og Michael mørk dress. Skjortene er vi som regel oppe hos en mamma med - det blir aldri så strøkent som når de gjør det:)

Vi håper dere er klare for en ny uke, og at den starter bra i dag!

Foto: Johnny Syversen

Klemmer fra oss :)

Én kommentar

Stephie

14.05.2012 kl.20:17

Har du sagt opp på ullevål Caroline? Æææ, så tøff du er! Har du fått ny jobb i Nes? Spennende!! Gleder meg til å høre mer :D Ha en super kveld videre <3

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits