Gode venner!

Søndag morgen, og vi er trøøtte! Men når man ligger og lytter på de søte, små tasseskrittene utenfor soveromsdøra, er det helt greit å komme seg opp og ut på en liten tur. Ser at sola fortsatt titter frem i dag, så det skal bare bli godt å få litt frisk luft.

VI hadde en så koselig kveld i går. Gode venner, reker, hvitvin, jordbær, krem og alt annet som hører en sommerkveld til. Satt og hygga oss til sent i går kveld. Tror vi bare kan sitte og skravle time etter time...verdens beste venner!

Var heldige med været i går, så spisebordet ble båret ut på verandaen. Passet perfekt. Har ikke fått kjøpt oss terrassemøbler enda, og nå venter vi selvfølgelig til vi er på plass i huset.

Lille gullet vårt, Emil! Bestevenninnen min, Kristin, har gitt meg verdens søteste "tantebarn". Jeg er jo helt frelst når han er i nærheten, og det beste av alt er at jeg er så heldig å få være fadder. Verdens stolteste fadder. Emil var på plass i går han også.. Bare blid og snill. FIkk en liten brødskalk, og koste seg med den mens vi andre fikk spise reker:) Hadde håpet at Joachim og Kristin glemte han inne på soverom vårt når de skulle gå, men det gjorde de visst ikke ;p 

 

Skjønneste i fanget på tante og onkel:) Emil skal bli godt vant på bjertnestunet.. Med stor hage, vann, brygge og masse boltreplass tror vi lille rakkern vil trives på ferie i Nes. 

Og ha sånne vennekvelder må være det beste vi vet. Hvordan blir det nå? I dag kan jo vennene våre komme gående om de vil, og rusle hjem igjen etterpå, Vil vi klare å beholde disse koselige, spontane sammenkomstene? Det må jo mer planelegging til, men det er jo ikke sikkert det gjør noe. Vi er alle så spente på flyttingen, og vi har allerede avtalt helgebesøk og sommerfester i lang tid fremover. Med et løfte om eget soverom til gjestene, til og med bad, gleder de seg allerede til å komme oppover. Vi gleder oss nok enda mer.. Vi vet jo hvor fint det er:)

Mye av samtaleemnene i går dreide seg om akkurat det vi står overfor nå. Hvor skal man bo etterhvert? Hvor har man råd til å bo? Hvor er det mest mulig barnevennlig? Hvor stort kan man få? Det er klart svaret ofte ender med at man bør flytte like utenfor Oslo, men tør man? Tror vennene våre syns det er helt greit å ha et "prøvekanin-par" til å teste det ut.

Syns ikke dere?

3 kommentarer

Stephie

13.05.2012 kl.12:47

Åh! For en herlig gjeng! Så utrolig deilig å kose seg med hvitvin og reker på en lørdagskveld! Og er veldig enig med at det passer perfekt å ha dere som prøvekaniner for hvordan det er å flytte ut av stor byen :D Gleder meg så mye til å komme på besøk! Når flytter dere inn? Fått noen dato enda?

bjertnestunet

13.05.2012 kl.13:30

Stephie: Veldig, veldig deilig! Ser frem til å fortsette med det.. Bare da i en stoor hage med laangbord:) Vi begynner og flytte over litt møbler til neste helg, og fra 1.juni er bjertnestunet vårt nye bosted:)

Stephie

14.05.2012 kl.20:18

Oioioioi! Ikke lenge igjen nå!! Blir jo en morsom tid dere har i vente fremover :D

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits