Bryllupsfotograf, arbeidshelg og hvitvin!

Hadde en så morsom dag på torsdag. Vi fikk gjort unna intervju og fotografering i leiligheten vår:) Var så morro, samtidig som vi fikk erfare at oppstilte bilder er mye vanskeligere enn man skulle tro. Men vi så positivt på det, ble jo nesten som et lite kurs før bryllupsfotograferingen kommer opp. Vi ble lovt noen bilder over til mailen vår, så vi gleder oss til å vise dere:)

Bilder fra torsdagen i Hamar.

I går møtte jeg bryllupsfotografen vår, Stine Merethe Eid. Hun var så søt! Siden Michael måtte jobbe, har vi to gått igjennom en del bilder sammen på forhånd, som jeg viste Stine. Over en kaffe på Sagene fikk vi gått igjennom en haug med bilder, diskutert og planlagt fotograferingen på den store dagen. Godt å vite at vi har de samme tankene om bildene. Hun er en talentfull fotograf med god erfaring innen foto. Hun tar akkurat slike bilder som vi ønsker oss, og vi er veldig enige om alt fra bakgrunn, farger, lyssetting og stemning. Til vår fordel er Stine kjent på Losby Gods og har fotografert brudepar der flere ganger tidligere. Hun kjenner hver krok og krik og kan da vise oss de fineste stedene. Dro fra cafèen med en god følelse om at dette kommer til å bli veldig bra. Er så godt å hake av enda en viktig ting på "to-do"-lista:)

I går jobbet jeg kveldsvakt. Noen må pleie pasientene i helgen også, og denne gangen er det søster Schøyen:) Michael har fri, heldiggrisen, så han så sitt snitt til å slå på playstation, slenge seg i sofaen og henge med kompiser.

Jeg står alt på farten igjen, klar for ny jobbøkt. Senere i dag får vi to gode vennepar over på reker og hvitvin. Det blir kjempekoselig:) Satser på at været blir som spådd, og at vi får en deilig sommeraften på terrassen:)

Vi håper dere får en strålende lørdag med godt vær!

4 kommentarer

Stephie

12.05.2012 kl.11:54

Gleder meg til å se bildene :D Ha en super helg videre :D

bjertnestunet

12.05.2012 kl.16:19

Stephie: Så koselig:) Takk, i like måte! Nyt finværet;D

Anette

18.05.2012 kl.20:04

Hei, er det skjørt eller bukse du har på deg på bildene? Og hvor er den fra? Ser så fin ut! Lykke til på landet ;-)

bjertnestunet

18.05.2012 kl.20:44

Anette: Hei:) Så koselig - det er et skjørt, og kjøpt på H&M i fjor! Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits